CHARCUTERI & KØD
 

I Letz Shop har vi et lille, men eksklusivt sortiment af slagtervarer. En stor del importerer vi fra Ardeche og Alsace i Frankrig, men vi har også et lille udvalg af ferske kødvarer fra et slagteri i Roskilde. Vi kan tilbyde et udvalg af lufttørrede pølser og skinker, et sortiment af foie gras og andre produkter af and og gås, et udvalg af fersk kød og pølser til gryden og grillen og endelig et sortiment af kødpålæg.

 

Tørrede pølser og skinker:

Fra vores leverandør i Ardeche modtager vi ugentlig friske forsyninger af luftørrede pølser og skinker. Lufttørring er en ældgammel metode, til konservering, der samtidig fremhæver smag og forbedrer konsistensen. 

 

Foie gras m.m. af and og gås:

Fra vores leverandører i Alsace hjemtager vi Foie gras terrine, røget andebryst og rillette lavet på and og gås. Begge dyr står vort hjerte nær. På bestilling tager vi også friske rå fuglelevere hjem.

 

Fersk kød og pølser til gryden og grillen:

I Roskilde bor slagter WP. Han henter det bedste kød hjem fra hele verden. Fra ham får vi amerikanske oksecuvetter og uruguayanske ribeyes hjem. Nede i Alsace bor slagtermester Müller, hvor han fremstiller de bedste pølser efter gammel opskrift og sender op til Letz Shop.

 

Kødpålæg:

I kølemontrerne i Letz Shop finder du masser af lækkert pålæg til fest og frokost: skiveskårne skinker, pålægspølser, terriner og pateer.