IMG_20200218_160313_094_edited.jpg

EFTERÅRET 2020
I LETZ SHOP

DEN 9. OKTOBER 2020

LANCERING AF LETZ SHOP CHEZ VOUS


FRANSKE VINE OG SPECIALITETER BRAGT HJEM TIL DIG


EFTERÅRETS RETTER OG VINE

Letz Shop chez vous - fra den 9. oktober 2020 

 

Nu er det endelig muligt at få vores laks, terriner, pølser, sild, vine mv. bragt hjem. Hvad enten du bor lidt uden for byen, på landet, Fyn, Jylland, ja Hele Danmark, så er det nu muligt med visse forbehold for ikke brofaste øer.

 

Vi er så glade for at kunne vise vores produkter frem online, og derved også visuelt kunne sætte produkter sammen på samme måde som vi gør når I kommer i vores butikker på Østebro og Frederiksberg.

 

Velkomsgave til de første 100 der bestiller online -  1/2 liter af vores gode græske olivenolie og lille format af XXV plakat.
 

KLIK HER LETZ SHOP ONLINE

 

Efterårets retter og vine

 

 

Det er altid med forskellige indgange til efteråret at man starter denne mørkere tid efter sommeren. Nogle gange har sommeren været kold, så man frygter mere kulde. Nogle gange har sommeren været så varm at man længes efter kulde, og den må gerne komme straks!

I år, 2020, er der flere ting, inkl. Covid-19 som gør, at sommeren har føltes meget lang, sensommeren virkelig lang. Derfor tror vi på at efterårets vine, nu hvor kulden er kommet lidt, stadig hænger lidt fast i sommerens varme, samtidig med at vi gør klar til koldere tider.

 

Vi vil med omhu sætte fokus på efterårets retter. Vi er selv gået igang med at smage på supperne, retterne, kråserne. Og det føles trygt. Trygt at kunne tage croutoner, lidt reven comté henover suppen, og så lidt halvtør, omend frugtig hvidvin. C'est si simple que ca!

 

KLIK HER INSPIRATION TIL EFTERÅRETS RETTER OG VINE 

 

Tak for jeres støtte og forståelse igennem forår og sommer!

 

TEAM LETZ SHOP


Se mere på vores instagram og facebook omkring produkter, vintilbud og events i den næste tid.
 

  • Facebook Østerbro
  • Instagram Østerbro
  • Facebook Frederiksberg
  • Instagram Frederiksberg

Facebook LETZ SHOP Østerbro

Instagram LETZ SHOP Østerbro

Facebook LETZ SHOP Frederiksberg

Instagram LETZ SHOP Frederiksberg

Vær en af de første til at besøge vores online shop

Velkommen i Letz Shop