KOLONIAL

Daniel Letz' kogebøger nyhed

 

Juleanden er reddet! Nu er Daniels "Letz Fugl - Mine 50 bedste opskrifter med fjerkræ" på hylderne.

 

Få inspiration til at forkæle familie, venner eller bare dig selv med fjerkræ både til hverdag og festmiddag.

 

Alletiders mandel- eller julegave...                                      179,-

 

 

 

                     Klik for få en forsmag på bogen med en kold, en lun og varm opskrift!

LETZ SHOP-butikkerne tilbyder nu et nyt gavekoncept henvendt til virksomheder, foreninger og organisationer.
Ved køb af gavekort til medarbejdere og medlemmer tilbyder LETZ SHOP et eksklusivt shoppingkoncept, hvor vores butikker inviterer jer indenfor til hyggelige arrangementer kun for jer. Vi byder på Cremant og smagsprøver alt imens personale og medlemmer hygger sig og fylder kurvene med vine og specialiteter fra vores store udvalg.

Arrangementet starter kl. 18 og varer et par timer. Og kræver et minimum af 20 deltagere. Et Julegavekort koster 750 kr. (600kr. ex moms). 
Er I en virksomhed med færre ansatte, kan vi finde en løsning til Jer inden for vores åbningstider.

 

Kontakt LETZ SHOP Frederiksberg eller LETZ SHOP Østerbro.
  
… OG PÅ FRANSK JULEFROKOST PÅ RESTAURANT LE SAINT JACQUES
Book tid til firmajulefrokost på Restaurant le Saint Jacques og kombiner det med fransk juleshopping for virksomhedens ansatte.
På Restaurant le Saint Jacques inviterer vi til Julefrokost fra slutningen af november og hele julemåneden ud. Vi ved at der traditionelt er rift om pladserne, så book bord i god tid.
Kontakt Restaurant le Saint Jacques.

Fransk juleshopping i LETZ SHOP

KØB ÅRGANGSVINE GENNEM LETZ SHOP


Som noget nyt tilbyder vi vores kunder at købe årgangsvine fra Bourgogne i samarbejde med Pierre André, her i Letz Shop. 
 
Download filen forneden for at få overblik over vinene og deres priser. Der er bestillingsfrist d. 30. november og vinene kan afhentes fra d. 15. december. 

FRANSKE LANDKYLLINGER FRA ALSACE

Nu kan vi i Letz Shop tilbyde vores kunder ferske franske kyllinger af ypperste kvalitet. Vores landkylling kommer fra Alsace, hvor den gennemlever en såkaldt langsom opvækst (ingen vækstfremmere eller hormoner), før den bliver slagtet efter hele 84 dage.Den får masser af frisk luft, fodres kun med vegetabilsk foder med et minimum på 75 % korn, og intet benmel eller animalsk fedt.

Landkylling fra Alsace vejer mellem 1,3 og 1,9 kg og koster 85,- /kg

Vores landkylling fra Alsace er tildelt Label Rouge*, som er et fransk kvalitetscertifikat for landbrugsprodukter. Fordi den er fersk, har den en forholdsvis kort mindst holdbarhed. Vi anbefaler derfor at forudbestille jeres kylling ved at ringe til butikkerne eller skrive en mail.

*Lidt mere om Label Rouge.Certifikat Label Rouge blev blåstemplet af det franske Landbrugs- og fødevareministerium i 1960 på opfordring af landmænd, der var bekymret over den stærke industrialisering af landbruget. Den garanterer en produktion, der respekterer de traditionelle fremstillingsmetoder, efter stramme krav, der vedrører alle stadierne i fremstillingsprocessen.

 

Bestilling i Letz Shop Østerbro : tlf. 3311 0057 eller e-mail: info@letzonline.dk

Bestilling i Letz Shop Frederiksberg: tlf. 2220 1157 eller e-mail: infofrb@letzshop.net

I Letz Shop har vi en række gavepakker, der kan bruges til alverdens lejligheder. Du kan vælge en af de pakker, der er færdige og klare. Du kan tage en af dem som udgangspunkt, lade dig inspirere af dens og butikkens vareudvalg, og skifte enkelte varer ud, eller du kan også fylde din egen boks, kurve eller æske ligesom det passer dig.

Letz Shop er fyldt med spændende og originale gaveidéer

Peter Kjærs
vidunderlige plakater lavet til vores restaurant Le St Jacques
og til Letz shop.
Der er 5 forskellige.

Vælg mellem:

  1. Le St Jacques

  2. À votre santé

  3. Choucroute

  4. Le goût est dans la graisse

  5. Letz saumon fumé

De findes i to formater:
 

30 x 40 cm

PRIS

1 stk plakat kr 185,-

inkl glasramme kr 495,-

4 stk inkl glasramme 

kr 1.500,-

 

70 x 100 cm

1 Plakat kr 299,-

inkl glasramme kr 999,-

Château des Annereaux
Lalande de Pomerol 2010

En af vores vine af egen import, har netop fået karakter 17/20 af den engelske vinekspert Steven Spurrier for dens årgang 2010, som vi har i butikken.
 
"Fin dyb velouragtig rødvin, fint udtryk af røde og sorte bær i næsen, meget god længde af frugter i ganen med den naturlige modenhed og vigør der karakteriserer denne årgang, domineret af en elegant struktur med velbalancerede egetræstoner, der efterlader et let indtryk af jord og efterårsfrugter med en fin friskhed. Klar til at drikke nu og det næste årti."

Pris 189,- / 3 fl. for 515,-
Olivenolie fra Peloponnes

 

Letz Selection

Økologisk Extra Jomfru - 0,5 l 

Pris 75,-