Recent Posts
SENESTE NYHEDER

Jul i LETZ SHOP

JULESMAGNING Gå ikke glip af vores traditionelle julesmagning. Du vil kunne smage på laks, sild, og hvad vi ellers anbefaler til jul. Det vil være en god lejlighed til at bestille varerne til jul. Julesmagning i Letz Shop Østerbro fredag d. 8. december 2017 fra kl. 15 til 18. Julesmagning i Letz Shop Frederiksberg fredag d. 15. december 2017 fra kl. 15 til 18.

LETZ LAKS OG LÆKKERIER FRA HAVET Vi disker traditionen tro op med den fantastiske Letz Laks i vores butikker, samt gravadlaks, ål, hellefisk, østers og vores tre slags sild her op til jul. Letz Laks kan købes som hele sider, enten ubehandlet efter rygning, pareret eller i skiver, eller som mindre pakker af ca. 500 g (ca. 20 skiver), ca. 200 g (8 skiver), ca. 100 g (4 skiver). Vi anbefalder at bestille laksen i forvejen for at være sikker på at få den til jul.

JULEAND Igen i år kan du bestille din juleand hos os. Vi har lækre gule berberiænder fra det sydlige Bourgogne. Den gule berberiand adskiller sig fra den almindelige berberiand ved at dens kød er mørkere og meget mørt og saftigt. Vores ænder vejer 3,2-3,5 kg, og er fersk. Prisen er 349,- stykket. OBS: du kan kun købe vores and ved at forudbestille den til og med d. 16. december 2017.

BESTILLING Ved bestilling bedes de gøre opmærksom på hvilken dag de ønsker at afhente laks og ænder. Vi har afhentningsdage fra torsdag d. 21. til lørdag d. 23. december.

Bestilling i Letz Shop Østerbro: tlf. 3311 0057 eller e-mail: info@letzonline.dk Bestilling i Letz Shop Frederiksberg: tlf. 2220 1157 eller e-mail: infofrb@letzonline.dk

JULE- OG HONNINGKAGER FRA ALSACE

Vi har et sortiment af kager fra maison Fortwenger i Alsace, der smager af jul på vores hylder, og som vil bidrage til hyggelige aftner i den mørke tid eller udgøre raffinerede gaver.

Vælg mellem Nonnettes med appelsinsmag, bløde honningsmåkager i forskellige varianter og hyggelige gammeldags emballager og smagfulde valnødskiks.

CAVIAR OG CHAMPAGNE!

Du kan købe din caviar til nytår i Letz Shop. Vores "Top Selection" caviar er eksklusiv og i topkvalitet. Prisen er 125,- for 10g, 299,- for 30g og 490,- for 50g. Kombinér den med en af vores champagne fra huset Lenoble (egen import) eller vores crémant fra Alsace for at skyde det nye år med et brag af en fest.