Recent Posts
SENESTE NYHEDER

Græsk visit, fransk grill & rosé


Torsdag d. 6. juni 2019 kl. 15-19 får LETZ SHOP Østerbro fint besøg fra Grækenland af vores leverandør af Økologisk Ekstra Jomfru Olivenolie, George Koutouzis.

I den anledning vil vi gerne invitere til et arrangement i LETZ SHOP Østerbro, hvor George vil fortælle om sin olivenolie: Jorden, træerne, frugten – og ikke mindst den utrolige historie om hvordan den fandt vej til LETZ SHOP – en historie der blandt andet handler om en fodboldlandskamp mellem Danmark og Grækenland.

Arrangementet vil byde på:

- Smagning af økologisk ekstra jomfru olivenolie med George Koutouzis.

- Premiere på LETZ SHOPs nye plakat: ”Extra Extra Vierge”, en hyldest til olivenolien i LETZ SHOP.

- Smagning af LETZ SHOPs rosévine.

- Snacks fra grillen.

Georges olie har i mange år været et kerneprodukt i LETZ SHOP. Kunderne har i en lind strøm besøgt LETZ SHOP med deres patentflasker i hånden for at få tappet olivenolie fra tanken i LETZ SHOP, takket være den gode kvalitet og smag af økologisk ekstra jomfru olivenolie fra Georges produktion ved Karapoliti på sydspidsen af Peloponnes. Vi fra LETZSHOP har ved flere lejligheder besøgt George i hans olivenmarker og på hans presseri, men han har aldrig været i København. Nu har vi lokket ham til byen, så han kan se hvor al olien ender og møde de mennesker der bruger den.

Fredag d. 7. juni 2019 fra kl. 15-19 inviterer vi til Grill og Rosé i LETZ SHOP Frederiksberg, hvor vi fejrer at grillsæsonen er startet og de nye roséer er klar til sommeren.

Vi har fået slagteren i Alsace – Metzger Müller fra Ittenheim – til at sende os et udvalg af sine fantastiske og kødfulde grillpølser: Merguez, Colmar, Toulouse, Chipolata og Saucisse Blanche a Griller au Fromage. Vi rykker grillen ud på fortovet og griller løs, så alle kan smage med og finde deres favoritter.

Grillpølserne skylles ned med kølig rosévin fra et udvalg af vores producenter i Frankrig, og der vil være vine fra Provence, Languedoc, Rhône og Loire. Vi er SÅ klar til sommeren….

Arrangementet vil byde på:

- Smagning af alle LETZ SHOPs rosévine.

- Smagning af grillpølser fra grillen.

- Og hvem ved om ikke også George Koutouzis kigger forbi med sin økologiske ekstra jomfru olivenolie.

Vi ses i butikkerne!

Drengene fra LETZ SHOP